Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان به تشریح ابعاد گسترده تخلف در بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان پرداخت و گفت: تاکنون 50 نفر از سهامداران و مشتریان خاص این دو موسسه توسط مراجع قضایی بازداشت یا ممنوع الخروج شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یه نقل از جام جم آنلاین، اسدالله عباسی در تشریح آخرین وضعیت بررسی پرونده اختلاس بوجود آمده صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار داشت: متاسفانه مدیران وقت این صندوق با بوجود آوردن موانع بروکراتیک و نامه نگاریهای فراوان موجب تاخیر بسیار در روند رسیدگی به تخلفات گسترده در این صندوق شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه میانگین مدیریت در صندوق فرهنگیان و بانک سرمایه بعضا به یک سال هم نمی رسید و همواره خلاء مدیریتی محلی برای سوء استفاده افراد بوده، افزود: برخی سهامداران عمده بانک سرمایه در بخش تهاتر و اعطای تسهیلات بیش از 5000 هزار میلیارد، وثایق مشکوک الوصول نزد بانک امانت گذاشتند.

عباسی با گسترده خواندن ابعاد فساد مالی بانک سرمایه، بانک مرکزی بعنوان یک نهاد ناظر را در این امر مقصر دانست و گفت: سوء مدیریت به جایی رسیده بود که مدیران بانک سرمایه موجودی اولیه بانک ( موجودی حساب و آورده برای تاسیس یک بانک) که به میزان 400میلیارد تومان بود را بر خلاف رویه بانکداری در قالب تسهیلات به افراد مد نظر خود واگذار می کردند.

وی در پاسخ به این سئوال که چند درصد از سهام بانک سرمایه مربوط به صندوق فرهنگیان بوده گفت: 47 درصد مربوط به صندوق بوده که متاسفانه بانک از محل این سهام به مشتریان خاص خود تسهیلات اعطا کرده است.

عباسی در ادامه به دیگر پیچیدگیهای اختلاس بانک سرمایه پرداخت و گفت: بخشی از وجوه بانک متعلق به بانک مرکزی است. این بانک علاوه بر اینکه سهم بانک مرکزی را پرداخت نکرده این مبلغ را در اختیار مشتریان قرار داده و جلب اینکه افراد تحت عنوان افزایش سهام و افزایش موجودی حساب همان پول را دوباره در بانک سپرده می کردند.

وی در خصوص خبری مبنی بر دستگیری تعدادی از افراد در رابطه با فساد مالی صندوق فرهنگیان و بانک سرمایه توضیح داد: تعدادی از سهام داران و افرادی که بالای 100 میلیارد تومان وام گرفته بودند از طریق مراجع قضایی بازداشت و یا ممنوع الخروج شده اند تا مورد بازجویی قرار گیرند.

سخنگوی کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان تصریح کرد: البته در طول دو ماه گذشته تاکنون افراد دستگیر شده اند و مربوط به یکی دو روز گذشته نبوده و چیزی بین 40 تا 50 نفر فعلا در بازجویی به سر می برند که در بازجوییها برخی به گرفتن تسهیلات بالای 1000 میلیارد با ضمانت نا معتبر هم اعتراف کرده اند.

عباسی در جواب این پرسش که جدای تخلفات بانک سرمایه مشخصا چه تخلفاتی در خود صندوق صندوق ذخیره فرهنگیان رخ داده است، گفت: مجموعه مدیریتی این صندوق با تاسیس شرکتهای صوری و کاغذی در قالب شرکت پتروشیمی و هلدینگ پترو فرهنگ بجای سرمایه گذاری در بورس به حیف میل اندوخته فرهنگیان پرداختند.

وی به جزییات بیشتر در این مورد اشاره داشت و ابراز کرد: با وجوه نقد مردم، مدیران این صندوق اقدام به تاسیس شرکت خانه سازی فرهنگ نموده و در خرید و فروش و واگذاری املاک تخلفات گسترده ای صورت گرفته بطوری که تحقیقات ما نشان می دهد هویت مالکیت بخش اعظم املاک فروخته شده مشخص نیست.

عباسی در پاسخ به این سئوال که آیا سایر موسسات مالی و بانکها در اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان سهیم بوده اند گفت: بله بانکهای دیگری هم متاسفانه در این امر دخیل بودند. بعلاوه اینکه در گذشته گفته شد تخلفات در صندوق مربوط به معوقات بوده این حرف درست نیست و عملا مربوط به وجوهی می شود که به محل صندوق و بانک سرمایه باز نگشته است.

سخنگوی کمیته تحقیق از صندوق ذخیره فرهنگیان در پایان خاطر نشان کرد: ان شالله بزودی نام این بانکها و بطور کلی اعداد و ارقامی که از تخلفات مالی در بررسی ها بدست آورده ایم به اطلاع عموم خواهد رسید.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما بعنوان قوه قضاییه باید اصل تناسب در مجازات را در قبال کلیه خطاکاران و مجرمان از جمله خطاکاران و مجرمان حوزه اقتصادی لحاظ کنیم؛ فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات نداده و یا از او شکایت مالی شده است، آیا باید بلافاصله او را ممنوع‌الخروج کنیم؟! خب در این صورت او ممکن است از هستی ساقط شود و تمام اعتبارش از بین برود.

به گزارش تسنیم، رئیس قوه قضاییه در جریان سفر به استان هرمزگان با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران دیدار کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان هرمزگان در دیدار با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران این استان طی سخنانی اظهار کرد: در تمام جلساتی که شرکت می‌کنم خطاب به حضار تاکید دارم که با لکنت زبان با من سخن نگویند و تعریف‌ها و تمجید‌ها را کنار بگذارند و مستقیم به طرح مسئله و مشکل و ارائه راه حل‌ها بپردازند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» الزاماتی دارد که یک بخش از این الزامات مربوط به شما فعالان اقتصادی می‌شود؛ شما فعالان اقتصادی و صنعتگران می‌توانید همکار و هم‌صنف خود را که مرتکب خطا و یا حتی جرم شده اصلاح کنید؛ شما بهتر از قاضی و بازپرس می‌توانید تشخیص دهید که یک همکار و هم‌صنفتان، تعمداً و با هدف ضربه به کشور، خطا و جرمی را مرتکب شده، یا صرفاً طمع کرده و زمین خورده است؛ در چنین شرایطی او را یاری کنید تا از زمین برخیزد، نه اینکه بستر را برای سقوط بیشتر و مجازاتش فراهم کنید. البته اگر این همکار و هم‌صنف‌تان تعمداً جرمی را با هدف ضربه به کشور و تولید مرتکب شده و یا خطاکاری است که قابل اصلاح نیست، در آن صورت باز هم ما را در تعقیب جرم و مجرم یاری رسانید تا مجازات متناسبی در قبال او اِعمال شود.

قاضی‌القضات تصریح کرد: ما نیز بعنوان قوه قضاییه باید اصل تناسب در مجازات را در قبال کلیه خطاکاران و مجرمان از جمله خطاکاران و مجرمان حوزه اقتصادی لحاظ کنیم؛ فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات نداده و یا از او شکایت مالی شده است، آیا باید بلافاصله او را ممنوع‌الخروج کنیم؟! خب در این صورت او ممکن است از هستی ساقط شود و تمام اعتبارش از بین برود.

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: آیا باید یک فعال اقتصادی و تولیدی را که در مظان اتهامی قرار گرفته است بلافاصله بازداشت کنیم؟! در مواردی متأسفانه قضات ما قرار‌هایی را صادر می‌کنند که منجر به بازداشت فرد می‌شود، حال آنکه یقین وجود دارد که این فرد نمی‌تواند تبانی کند و یا متواری شود؛ خب در چنین مواردی چرا باید فرد را بازداشت کرد؟! در مقطعی طبق قانون باید فردی را که فلان مقدار اتهام مالی متوجه او بود بازداشت می‌کردیم و این یک الزام بود و ما این قانون را اصلاح کردیم؛ اکنون نیز به دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوب هستیم که سبب می‌شود چرخه تولید متوقف شود و در این عرصه با دو قوه دیگر همکاری می‌کنیم.

رئیس دستگاه قضا گفت: ما به عنوان حکومت نیز در راستای تحقق شعار سال وظایفی را بر عهده داریم؛ از جمله آنکه نگرش خود را به فعالان اقتصادی و فعالان بخش خصوصی تغییر دهیم و موانع را از پیش‌روی تولیدگران برداریم. یکی از این موانع، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه‌ای است که صادر می‌شوند و قدرت پیش‌بینی نسبت به آینده را از تولیدکننده و فعال اقتصادی سلب می‌کنند.

رئیس عدلیه بیان داشت: من بر مبنای بررسی‌های آسیب‌شناسانه از مطالعه پرونده‌های قضایی تاکید می‌کنم که یکی از موانع تحقق امنیت سرمایه‌گذاری در کشور انعقاد قرارداد‌های ضعیف است؛ همه قرارداد‌ها از جمله قرارداد‌های دولتی باید اطمینان‌بخش و محکم منعقد شوند و اینگونه نباشد که با تغییر دولت‌ها، مفاد این قرارداد‌ها نیز تغییر کنند.

دیگر خبرها

  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟